Perfectum CLUB

Модератор

Відповідей: 18

Топиків: 14

Обговорення дитячих книг у букіністиці: затребувані видання, класичні казки, книги часів СРСР та рідкісна дитяча література. Ділимося знахідками, цінами й порадами для колекціонерів та батьків. Приєднуйтесь до обговорення — будемо раді всіх читати!

Авторизуйтесь перед голосуванням
rarecoin

Учасник

Відповідей: 6

Топиків: 1

Да, очень интересуют преданья о русалках, домовиках, лесных духах, которые жили в украинских лесах и степях. Изложенные в собраниях 17 века. Даже не знаю в правильную ли я тему написала.

Perfectum CLUB

Модератор

Відповідей: 18

Топиків: 14

rarecoin

Учасник

Да, очень интересуют преданья о русалках, домовиках, лесных духах, которые жили в украинских лесах и степях. Изложенные в собраниях 17 века. Даже не знаю в правильную ли я тему написала.

Дякуємо за ваше повідомлення 🙂

Якщо у вас є конкретні джерела або питання щодо певних видань чи текстів, радимо створити окрему тему для детального обговорення. Це допоможе іншим учасникам легше долучитися до дискусії.

greenfox

Учасник

Відповідей: 4

Топиків: 1

rarecoin

Учасник

Вы написали в подходящую тему
Предания о русалках, домовых, лесных и полевых духах относятся к сфере народных верований и демонологии, которые активно формировались и фиксировались именно в XVII веке. Многие сюжеты дошли до нас в более поздних записях, но их истоки уходят в ранние сборники, хроники и церковные тексты того времени.